Sveataxi Skåne

Välkommen till vår nya webbsida

Tyvärr är din webbläsare lite för gammal så alla funktioner kanske inte fungerar som de ska.

Du kan däremot alltid boka taxi på 040-13 80 00, 046-13 80 00 eller i vår app som finns för iOS och Android.

Mvh Sveataxi Skåne

Sveataxi Skåne

Hur kan vi hjälpa dig?

Hantering av personuppgifter

Sveataxi Skåne AB är ansvarig för de personuppgifter som du som kund lämnar till oss i samband med att du beställer en taxi. Personuppgifterna behandlas konfidentiellt och i enlighet med tillämplig lagstiftning och Sveataxi Skåne håller en hög nivå på sin datasäkerhet.

Sveataxi Skåne använder dina personuppgifter för att utföra din beställning och ge dig så god service som möjligt i samband med detta. Sveataxi Skåne kan även komma att använda uppgifterna för att förbättra våra tjänster och produkter, anpassa vår kommunikation till dig samt för utskick av information och nyhetsbrev eller för att ställa frågor till dig eller i andra marknadsföringssammanhang.

Sveataxi Skånes användning av dina personuppgifter sker huvudsakligen enbart inom Sveataxi Skåne, men kan även medföra att dina uppgifter behöver överlämnas till eller samköras med andra register hos våra samarbetspartners och leverantörer.

Rättelse, insyn och uppsägning av information

Du har givetvis rätt att ta del av de uppgifter som finns registrerat om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna korrigeras.

Om du inte längre vill få reklam och erbjudanden från Sveataxi Skåne, är du välkommen att kontakta oss på info@skane.sveataxi.se.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Ok!